HLR grundkurser

Om det ofattbara händer vill man vara förberedd. För att på bästa sätt vara förberedd om någon drabbas av hjärtstopp bör man gå en utbildning i Hjärt-lungräddning (HLR).

När en person drabbas av hjärtstopp krävs snabba åtgärder. För varje minut innan påbörjad behandling minskar chansen till överlevnad med 10%. Med hjärt-lungräddning kan du öka chansen till överlevnad och med hjälp av en
hjärtstartare kan du återuppliva den drabbade.

Våra grundutbildningar följer Svenska rådet för Hjärt- lungräddnings utbildningsprogram och genomförs på plats i era lokaler. Våra instruktörer har bakgrund från vanliga arbeten vilket gör att utbildningen blir mer vardagsnära och lättare att ta till sig.

Grundutbildningen i Vuxen Hjärt-lungräddning lär dig att göra korrekt utförda kompressioner och inblåsningar på en övningsdocka. Kursen ger dig grundläggande kunskap om hur en hjärtstartare fungerar samt luftvägsstopp.

Förkunskaper: 
Inga
Max antal deltagare: 20
Tid: 1,5 timme

Utbildningen för dig som arbetar aktivt med hjärtstartare. Kursen ger dig fördjupad kunskap om vikten av tidig defibrillering och praktisk träning hur du använder en hjärtstartare.

Förkunskaper: Kursen ”Vuxen-HLR med hjärtstartare” och inläst kursbok + webbutbildning
Max antal deltagare: 6
Tid: 4 timmar

Grundutbildning i Hjärt-lungräddning. Kursen ger dig kunskap hur du utför HLR och även praktisk fördjupning i hur du hanterar en hjärtstartare på bästa möjliga sätt.

Förkunskaper: Inläst kursbok + webbutbildning
Max antal deltagare: 6
Tid: 5,5 timmar

Grundutbildningen är filmbaserad och innehåller HLR, åtgärder när barnet satt i halsen. Deltagare lär sig utföra HLR på barn 0 år till puberteten. Kursen ger dig både teoretiska och praktiska kunskaper inom ämnet med tyngdpunkt på de praktiska.

Förkunskaper: 
Inga
Max antal deltagare: 12
Tid:  1,5 timme

Ladda ned produktblad