Vad händer i helgen?


Medlemmarna i Civilförsvarsförbundet är duktiga på att ha aktiviteter på helgen. Denna helg är inget undantag och här får du tips på vart du kan besöka oss samt vad föreningarna sysslar med en vanlig helg i augusti. (18-19 augusti).

I Strängnäs genomförs i helgen Mälardagen. Där kommer Civilförsvarsförbundet Strängnäsbygden att finnas för att informera om våra kurser, frivilliga resursgrupper och hjärta att hjälpa. Ett givet besök för dig som har vägarna förbi Strängnäs. Läs mer om dagen på Civilförsvarsförbundet Strängnäsbygdens hemsida.

På Charlottensborg i Kristianstad kommer Civilförsvarsförbundet Kristianstad finnas på plats under dagen för att informera allmänheten. Titta förbi, lyssna på informationen och prata med oss i solskenet som Kristianstad förhoppningsvis bjuder på. Läs mer om aktiviteterna på Civilförsvarsförbundet Kristianstads hemsida.

I Dalarna hoppas man nog på lite sämre väder. Distriktet i Dalarna ska under söndagen utbilda medlemmar i medlemsregistret MAX och hur föreningarna uppdaterar sin hemsida här på civil.se. Aktiviteten är endast till för medlemmar i distriktet och inte öppet för allmänheten. Vi önskar dem lycka till med utbildningen. Läs mer om kommande aktiviteter på Civilförsvarsförbundet Dalarnas hemsida.

Vi hoppas på bilder från samtliga aktiviteter på måndag.

Trevlig helg

Webbredaktionen

PS. Har din förening något kul på gång? Lägg upp en kalenderhändelse på föreningens hemsida.