Civilförsvarsförening Sölvesborg

Välkommen till Civilförsvarsförbundet Sölvesborg!

Civilförsvarsförbundet finns för att du och alla andra i Sverige, ska kunna klara av en krissituation. Vi arbetar med frågor som rör trygghet, säkerhet, skydd och överlevnad. En av våra viktigaste uppgifter är att lära människor att klara sig i utsatta lägen.

Vi kan erbjuda kurser för vuxna, ungdomar och barn samt läger för ungdomar. De flesta av våra kurser är kostnadsfria för dig.

Vi ställer också upp och hjälper till i nödlägen där samhällets ordinarie resurser inte räcker till, i så kallade FRG-grupper.

Är ni intresserade av hjärtstartare, utbildning i hjärt- och lungräddning eller någon av våra andra kurser är ni välkomna att höra av er till ordförande.

Kontakta oss

Webbansvarig

Andreas Karlsson

Uppdrag: FRG-ledare (F), Webbansvarig (F), Ordförande (F)

Vi kan erbjuda olika ungdomsläger som är utspridda under året. Du betalar en mindre summa för lägret själv och resan till lägret betalar riksförbundet.

Det enda krav vi vill ha av dig är att du är medlem i någon Civilförsvarsförening och det är för att försäkringar ska gälla.

För mer info, ring
Johanna Jonsson, ordförande Civilförsvarsförbundet Karlshamn
0709-572647
karlshamn@civil.se

Utbildning

Utbildning

Utbildningen ”Din Trygghet” erbjuds kostnadsfritt för allmänheten samt ideella organisationer och föreningar. Den obligatoriska delen är hemberedskap som vid önskemål kan kombineras med någon/några av de övriga delkurserna Allmän brandkunskap, Första hjälpen med HLR, Hemberedskap i utemiljö, Säkrare seniorer och Säkrare tillsammans med barn.

Läs mer om våra utbildningar här