Medlemsträff med grillning 17 juni

Lördagen den 17 juni kl 14-17 bjuder vi våra medlemmar på en medlemsträff i Vidingsjö motionscentrum där vi tänker grilla korv (olika sorter) serverat med olika tillbehör, medlemsaktivitet och allmänt umgänge.

Uppdatering:

Inbjudan har skickats med epost till kända medlemmar i mars (samma kallelse som till stämman).

Enklast är att anmäla sig genom att svara på det mejlet (med önskemål om vanlig, kyckling- eller vegokorv) men om du även är medlem i Linköpings FRG har du fått ett separat inbjudan med en särskild länk och i så fall vill vi hellre att du fyller i anmälan där.

Av skäl utanför vår kontroll så kan vi tyvärr inte se helt nya medlemmar (i det nya medlemsregistret för 2023) så om du vet med dig att du blivit medlem i Civilförsvarsföreningen i år och därför eller av annan anledning inte fått någon inbjudan och vill komma så kan du skicka ett mejl till linkoping@civil2.se (senast fredag förmiddag). Ange även fullständigt namn och mobiltelefonnummer. När du fått en kvittens vet du att du är medräknad.

Om det blir riktigt dåligt väder får vi kanske ställa in. Kolla denna sida i så fall.

Välkomna önskar styrelsen!