Nu laddar vi för krisberedskapsveckan!

Britta Svensson är sedan många år ordförande för Civilförsvarsförbundet, Piteå och djupt engagerad i allt av civilsamhällets frivilligverksamhet.

Styrelsen vill till att börja med önska alla en trevlig höst!
Vi är många som gläds över att restriktionerna nu hävs! MEN än är pandemin är inte över! Vi får hålla uT och hålla avstånd, fortsätta vara flitiga med att tvätta händerna och ännu ett tag  ha stor respekt för Covid19-spöket.

Årsmötet hölls den 27 maj 2021. De som deltog på årsmötet var fullvaccinerade och vi höll till utomhus en vacker och kylslagen tillställning. Protokollet bifogas!

Krisberedskapsveckan

I år infaller krisberedskapsveckan 27 september till 3 oktober. Syftet är att öka människors kunskap om och motståndskraft inför olika hot mot vårt land. Alla är lika viktiga i arbetet med att möta olika hot, hot mot vårt öppna samhälle, hot mot mänskliga fri- och rättigheter. Demokratifrågor är en viktig del i årets KBV. Vi kommer även att prata en hel del om  betydelsen att vi alla är en del av totalförsvaret. Måndag, tisdag och onsdag kommer ut till byarna och hoppas få träffa er och era grannar en stund utanför er affär.  Torsdag, fredag klockan 13-16 och lördag klockan 11-14 finns vi vid Byxtorget inne i stan. Mer information om detta hemsidan och FB och i er mailkorg. Ring någon av oss om ni undrar mer om detta.

Medlemsmötet flyttat

Medlemsmötet som vi brukar ha i oktober har vi beslutat att senarelägga till våren 2022 då vi fortfarande vill vara på den säkra sidan för att undvika smittspridning.

Styrelsen upprepar vår vädjan, att alla, som kan, vaccinerar sig mot coronaviruset. Sjuksköterskorna i Civilförsvarsförbundet Piteå vaccinerar för fullt, kanske har någon av oss sprutat just dig!

Vi bifogar en frågesport om krisberedskap! Nyttigt och bra!

Styrelsen

genom ordförande Britta Svensson, som sedan många år är ordförande för Civilförsvarsförbundet, Piteå och djupt engagerad i allt av civilsamhällets frivilligverksamhet

Frågesport (quiz krisberedskap)

Vill du komma i kontakt med styrelsen?