Tack för ert engagemang under Krisberedskapsveckan

Här kommer en hälsning från vår förbundsordförande Anna-Maria ”Ammi” Axelsson.

Nu är årets krisberedskapsvecka till ända. Jag har under veckan följt nyhetsflödena och fyllts av stolthet över det engagemang som finns i vårt förbund. Det som slår mig är att den här drivkraften och det här engagemanget som lyfts upp i olika reportage och inlägg på sociala medier är ju faktiskt ständigt närvarande i vårt förbund. Inte bara under en vecka om året. Det är ju detta vi allesammans i föreningar, distrikt på olika poster, som instruktörer, resursgruppsmedlemmar och anställda, tillsammans har som vår röda tråd. Det som är vår drivkraft, viljan att göra skillnad. Att göra skillnad för oss själva och vår omgivning om det värsta skulle hända, Om krisen eller kriget kommer till oss. Allt som vi driver i vårt förbund men som den senaste veckan lyfts fram och uppmärksammats i större utsträckning än vanligt. 

Vill med detta rikta ett stort tack till er alla, ingen nämnd och ingen glömd. Det är ju alla vi tillsammans som är Civilförsvarsförbundet. Det är ni därute i landet som visar vilken oerhörd styrka och förmåga vi har att nu möta de kommande utmaningar och uppdrag som vi kommer att få.  

Tack för alla fantastiska insatser som gjorts under veckan. Jag är så stolt över vårt förbund. 

// Ammi