Info för dig som har en användare på civil.se

Om du lagt upp en användare på civil.se och senare byter e-postadress måste du göra ändringen på hemsidan när du är inloggad. MAX uppdateras automatiskt med den nya adressen. Om du eller någon annan gör ändringen i MAX kommer e-postadressen på hemsidan inte att uppdateras. Speciella rättigheter som du kan ha på hemsidan, exempelvis instruktörsbehörighet, slutar då att fungera. Om din e-postadress redan har ändrats i MAX så gå in på hemsidan och ändra till samma adress.

Ett exempel på felmeddelande som kan komma upp om e-postadresserna inte överensstämmer är vid registrering av 2:7-utbildningar. Får du följande meddelande måste du rätta till e-postadressen på hemsidan:

”Felmeddelande hemsidan

Du har inte behörigheter i Max för att registrera någon kursrapport. Vänligen ta kontakt med kansliet.”