Vi önskar alla God Jul och Gott Nytt År med ett bidrag till UNHCR

Civilförsvarsförbundet vill tacka alla medlemmar, funktionärer och instruktörer för fantastiska insatser under 2015. Genom Frivilliga Resursgruppen, FRG, har över 21.000 timmar gjorts under oktober och november för att hjälpa till i flyktingmottagandet. Civilförsvarsförbundet vill visa sitt tack för gjorda insatser genom att stödja UNHCR:s viktiga arbete i att hjälpa människor på flykt genom att sprida hopp och hjälp att överleva vintern.

Kansliet är stängt från 23 december och öppnar åter den 7 januari 2016.

 

Till alla medlemmar, funktionärer, instruktörer, samarbetspartners och myndigheter, övriga frivilliga försvarsorganisationer och övriga intresserade önskar vi

God Jul och Gott Nytt År!

 

UNHCR_emailsignatur_400x110px_GAVOR