Vill du hjälpa de som drabbades av skogsbranden?

Nu kan du göra det genom att köpa en biljett till insamlingskonserten i Fagersta. Biljettintäkterna går till Civilförsvarsförbundets insamling för de som drabbades av skogsbranden i Västmanland. Du kommer samtidigt som du bidrar till insamlingen att få en fantastisk musikupplevelse.

Den 6 september klockan 16:00 genomförs en stödkonsert med lokala musiker för brandens drabbade i Västanfors kyrka, Fagersta. Konserten är ett samarbete mellan Civilförsvarsförbundet, VoxArt, Fagersta kommun och Västanfors Västervåla församling.

Biljetter till konserten kostar 160 kronor. Barn under 12 år går in gratis. Swish 123 900 28 74, Plusgiro 90 02 87-4 eller Bankgiro 900-2874.

Uppträder gör Stefan Lindgren från kungliga filharmonikerna, Helena Nyström, Tomas Sahlberg, Anna-Beata Gunnarsdotter, Stefan Sundqvist, Anna Maria Johansson, Jan-Olov Wennmyr, Anne-Marie Wiklund, Gustav Köllerström och Eva Karsvik.