Tävla med Landräddningen!

 

Under sommarmånaderna, fram till den 8 e augusti, har du  chansen att vinna en weekend i Funäsdalen!

Det kan du göra genom att testa tjänsten Landräddningen, larma till egen larmmottagare och använda Följ mig-funktionen. Fundera över i vilka sammanhang du själv och andra omkring dig skulle kunna ha glädje av funktionen och testa den i de sammanhangen.

Vi vill gärna få synpunkter från hela landet. Därför kan du när du värvar en ny användare, oavsett var i Sverige det handlar om, be dem att under registreringprocessen skriva in ditt namn som anledning till att de hittade Landräddningen. Den som värvar många landräddare och ger bra feedback ökar sina chanser att vinna!

Vill du vara med i utlottningen väljer du att i registreringen på landcentralen.se, under frågan ”Hur har du fått information om Landräddningen?” välj, ”Annat, nämligen” och skriv in Sommartest.

Landräddningen nationellt står för priset som är en weekend i en lägenhet för 6 personer i Funäsdalen.