Bli krismedveten och tävla om årets säkraste julklapp!

Har du alltid drömt om att ha en vev-radio? Nu har du chans att bli krismedveten och samtidigt ro hem årets säkraste julklapp. Civilförsvarsförbundet har, som ett komplement till infokampanjen 72-timmar, tagit fram en nätutbildning i krisberedskap.Utbildningen ger grundläggande kunskap som gynnar dig som vill känna dig säker vid en eventuell kris i samhället. Nätutbildningen bygger på informationen i 72-timmar och tar cirka en timme att genomföra. För att göra nätutbildningen behöver du bara ha tillgång till en webbläsare samt registrera din e-postadress. Kursmaterialet är tillgängligt för dig vid den tidpunkt som passar, börja med att registrera dig!

Under december lottar vi ut flera exemplar av årets säkraste julklapp. Skynda dig att registrera dig på :

https://civil.se/natutbildning-72-timmar