Civilförsvarsförbundet även i filmbranschen

Tillsammans med Civilförsvarsförbundet har Energimyndigheten släppt en film med ett angeläget tema – hemberedskap. Filmen finns bl.a. på YouTube. Det är inte bara innehållet som utformats i samarbete. Även skådespelarna – om än utan talande roller – kommer från Civilförsvarsförbundet. Det är Yvonne Norrgård och Anders J Andersson som agerar.  Du hittar den även via denna hemsida.

Titta på filmen redan nu, innan hösten tydligt gett sig tillkänna med allt vad den kan föra mig sig i form av höststormar och annat. Filmen är en nyttig berättelse om vad alla friska människor måste vara beredda att klara på egen hand, åtminstone den första tiden vid en mer långvarig störning i samhällets känsliga infrastruktur för el och vatten etc.

 

https://civil.se/blog/2014/09/18/ny-film-och-el-och-varmeavbrott/