Hjärtstartare delades ut på landsbygdsriksdag

Sörgårdens samfällighetsförening fick full pott på årets Landsbygdsriksdag när en utlottning av hjärtstartare gjordes bland lokala utvecklingsgrupper. Hjärtstartaren gick till föreningen som finns i Västra Götalands län. Hjärtstartaren skänktes av Civilförsvarsförbundet.

Landsbygdsriksdagen, som i år tog plats i Sandviken, pågick under tre dagar. Sista dagen var den även öppen för allmänheten då fem partiledare och ytterligare tre partiföreträdare på nationell nivå fanns på plats för debatt om landsbygdens behov och möjligheter. Bland partiföreträdarna fanns Stefan Löfvén, Annie Lööf, Gustav Fridolin och Marit Paulsen.

Bilden: Göran Sundell från Sörgårdens samfällighetsförening tar emot hjärtstartaren, som Civilförsvarsförbundet skänkte, av generalsekreterare Anders M. Johansson som assisterades av Elisabeth Myregrund med dottern Ida. Längst till höger dagens moderator, Ulf Wickbom.