Fortbildningstillfället för självskyddsinstruktörer i Nässjö ställs in

Tyvärr måste vi ställa in fortbildningstillfället för självskyddsinstruktörer i Nässjö den 24-25 maj på grund av för få deltagare och vi hänvisar därför i stället alla till fortbildningen i Stockholm den 30-31 augusti.

 

Om du har anmält dig till fortbildningen i Nässjö, och har möjlighet att ändra till fortbildningen i Stockholm, räcker det med att du skickar ett mail till Inga-Lill, ingalill.olsson@civil.se, om detta.

Till fortbildningstillfället i Stockholm var det den 2 maj 55 anmälda, men vi kan ta emot fler! Det går alltså fortfarande bra att anmäla sig dit och vi utökar nu anmälningstiden till den 23 maj.

Eftersom det nu bara blir ett centralt fortbildningstillfälle kan man även se det som en länge efterfrågad möjlighet bland er instruktörer att kunna träffa instruktörskamrater från andra delar av landet.

 

Hälsningar

Jan Alsander