Engagemang inspirerar

Jag hade förmånen att få delta i FRG-ledarskapskursen som Civilförsvarsförbundet arrangerade i Södertälje 28-30 mars. Så glad jag är över att jag fick chansen! Vi var 24 deltagare, med en fin åldersspridning, från i stort sett hela landet. Kursen leddes av två erfarna instruktörer i Civilförsvarsförbundet; Anette Stare och Leif Cronholm.

Kursen gav mig många nya insikter, om mig själv som individ men också om en grupps utveckling, ledarskap och vad det innebär att vara ledare. Jag kan varmt rekommendera kursen! Det engagemang och den kunskap som deltagarna och lärarna delade med sig under kursdagarna är en källa att hämta kraft och inspiration ur, varje dag. Engagemang inspirerar till mer engagemang.

Nästa FRG-ledarkurs arrangeras i Södertälje 17-19 oktober. Missa inte chansen att gå en fantastiskt bra utbildning i ledarskap! Läs mer om kursen.