Gymnasielärare? Anmäl dig till årets fortbildningsdag!

Är du gymnasielärare och vill lära dig mer om hur globala utvecklingstrender påverkar oss? Anmäl dig till årets fortbildningsdag där Civilförsvarsförbundet medverkar! Det finns möjlighet att gå både i Göteborg och Stockholm i slutet av oktober.

Årets fortbildningsdag går av stapeln den 28 oktober i Göteborg och den 29 oktober i Stockholm. Temat i år är globala utvecklingstrender och hur de påverkar vår omvärld och vår närmiljö. Under dagen möter du experter inom olika områden för föreläsningar och möjligheter till frågor.

Experterna som medverkar under dagen kommer bland anant att ta upp ämnen som:

  • På väg mot ett asiatiskt århundrade – vad händer när Kina styr världen?
  • Europa och framtiden – hur klarar EU krisen?
  • Social hållbarhet i Sverige och världen – vart är vi på väg?

Fortbildningsdagen är öppet för alla gymnasielärare och arrangeras av MSB, Folk och försvar, Försvarsmakten, Föreningen för lärare i samhällskunskap, Rekryteringsmyndigheten, Civilförsvarsförbundet och Försvarshögskolan.

Mer information och hela programmet samt anmälan hittar du på www.sakerhetspolitik.se