Volontärer sökes till Almedalsveckan 2013

Vi letar efter volontärer till vår monter i Almedalen 30 juni till 6 juli i år. Du får möjlighet att göra en aktiv insats för förbundet under den intensiva Almedalsveckan. Montern är öppen 10-19 måndag till fredag och några timmar på lördagen. Resdagar är söndag och lördag. Vi står för kostnader för resa och uppehälle i övrigt är det ett oavlönat volontäruppdrag. Målet är fyra volontärer som sköter montern och delar upp dagen i två pass om vardera 4,5 timmar per pass. Volontärerna lägger själva upp fördelningen av passen så att man får turas om med tidigt och sent pass. Berätta var du bor, hur gammal du är, om du, utöver ditt medlemskap är aktiv på annat sätt i Civilförsvarsförbundet. Berätta också varför du vill ställa upp som volontär i vår monter i Almedalen. Är du intresserad så hör av dig till aja@civil.se.