Tillfälligt längre leveranstid för hjärtstartare!

Hej!

För er kännedom vill jag berätta att det under våren förmedlats hjärtstartare som bara den. Medidyne låter hälsa att de just nu bara har några få Zoll AED Plus kvar på lagret, därefter kommer det vara 3-4 veckors leveranstid. Det har gått långt fler maskiner än vad man prognostiserat. De har fler maskiner beställda i USA men det är en viss ledtid för att få dem till Sverige. Beställ därför i god tid och berätta för mottagaren att leveranstiden för tillfället är längre än normalt.

Det märks att vi lever i ett avlångt land när jag i morse ser blommande körsbärsträd samt studenter på flak på väg till jobbet och samtidigt får mms med bilder som visar att det fallit flera centimeter snö i Härjedalen. Sverige är fantastiskt!

Önskar er alla ett fint veckoslut! /Ulrika