Nya tillbehör till hjärtstartaren

Nu håller vi på att lägga in några nya tillbehör till hjärtstartaren i butiken. Gå gärna in till veckan och titta! Men glöm inte att som medlem, föreningsaktiv, instruktör eller funktionär logga in när ni går in i butiken och beställer.

Dagligen ser jag hur många medlemmar glömmer att logga in vid beställning av hjärtstartare och tillbehör. Det gör att mottagaren får betala onödigt mycket för tillbehören; exempelvis förvaringsskåp, skyltar, träningsdockor, klistermärken, batterier, elektroder och liknande. Alla tillbehör blir 20 % billigare om ni ser till att vara inloggade när beställningen görs. Är ni som beställare inte inloggad utgår ingen rabatt.

Inloggningsuppgifterna har tidigare aviserats, dels i föreningsutskick, men även via nyhetsbrev, mail och i tidningen Civil, så det bör inte undgått någon.

Om någon behörig saknar inloggningsuppgifter – kontakta kansliet så fixar vi det på nolltid.

Ni som självskyddsinstruktörer – tänk på att ert tidigare instruktörs-log-in inte ger tillträde till rabatten i butiken utan enbart ger er möjlighet att beställa instruktörsmaterial.

Här utanför har våren tagit ett steg bakåt, men gråt inga tårar för det. Imorgon släcker vi ner och myser under Earth Hour och på söndag får man luras!

Trevlig helg!