Civilförsvarsförbundet laddar för 112-dagen 2012

Civilförsvarsförbundets lokala föreningar är på hugget. Redan efter två veckor har 72 000 av 95 000 informationskort beställts och drygt 15 000 s k viltband. 112-dagens fokus är dock 112-informationen.

ObS! Beställ 112-korten i tid så att de hinner fram till er. Det går att beställa fram till en vecka före den 11/2, men inte längre.

Civilförsvarsförbundet i Stockholms län agerar för att delta i bildandet av en mänsklig 112-formation på Sergels torg 11-2 1.12 (på dagen). Ni kan självklart räkna med mig. Förra årets försök snöade bokstavligt talat inne. Jag har också föraningar om att något mycket utmanande kan vara på gång på en helt annat ort, i en helt annat miljö. Mer vågar jag inte berätta, däremot hoppas jag innerligt att det kan bli verklighet.

Jag ser fram emot en dag där Civilförsvarsförbundet på nytt gör skillnad för medborgarna. Själv kommer jag att delta i bildandet av den mänskliga formationen på Sergels torg. Förra årets försök snöade ju bokstavligt talat inne.

Vill min lokala förening, Solna-Sundbyberg, ha med mig på banan ställer jag också upp där en dag som denna.