Nya pluggannonser

Nya pluggannonser

Av: Anders J Andersson

Skapad: 21/10/2011 15:24

Alla pluggannonser har nu uppdaterats med vår nya slogan ”Ett säkrare liv hela livet – även i utsatta lägen” samt motsvarande för Hjärta att hjälpa ”Hjärtstartare räddar liv – du kan bidra!”. Dessutom har ett nytt format tillkommit, 44 x 65 mm. Stöd Civilförsvarsförbundets idéburna verksamhet genom att vid mån av plats annonsera med våra pluggar. Är du själv medlem i Civilförsvarsförbundet kan du kontakta din lokaltidnings annonsavdelning och tipsa om våra pluggannonser, till gagn för en samhällsstödjande verksamhet. Tidningarna tar in dem utan kostnad om de får någon glugg över, därför kallas de pluggannonser. Pluggannonserna finns under civil.se, ”för medlemmar”, ”trycksaker” och sedan under ”annonser”.

https://civil.se/medlemmar/annonser/

Läs först!


Kommentarer