Följ förbundsstämman

I helgen är det dags för den första förbundsstämman (tidigare riksstämman). På plats i Linköping finns personal från kansliet som packar välkomstpåsarna och gör i ordning det sista inför en trevlig och effektiv helg. Även om du sitter hemma ger vi dig möjlighet att följa delar av förbundsstämman på webben.

På facebook kommer vi löpande att lägga upp bilder från förbundsstämman och på twitter kommer vi att uppdatera med vad som händer. Ett blogginlägg här på hemsidan kommer också att läggas upp där informationen samlas med bilder och text. Vi hoppas att du vill följa med vad som händer.

Förbundsstämman drar igång imorgon, lördag, klockan 11:00 med registrering och avslutas på söndag klockan 12:00 med lunch.

www.facebook.com/civilforsvarsforbundet
www.twitter.com/civilpunktse