Förbundskansliet är nu på plats

Efter några dagars intensivt och svettigt arbete är förbundskansliet på plats på Smidesvägen 10-12 i Solna Business Park. Den nya arbetsmiljön börjar ta form. E-posten fungerar som vanligt. Däremot saknar vi ännu fast telefoni. Leverantören har inte hållit vad den lovat. Jag utgår från att detta löses innan veckan är slut. De som är utrustade med mobiltelefon kan givetvis svara som vanligt.

Det har varit viktigt att denna omlokaliseringen kunnat ske effektivt så att vi inte tappar fokus på verksamheten. Det finns nämligen åtskilliga arbetsuppgifter som måste lösas. Mesta möjliga energi måste därför läggas på dessa. Detta är möjligt tack vare lojala och hårt arbetande medarbetare med Mona Nygren som flyttgeneral och den som håller ihop alla trådarna som gäller flytten.