Snart flyttar förbundskansliet

På onsdag nästa vecka – den 28 september – flyttar förbundskansliet till andra lokaler. Det primära syftet är att spara pengar, men ockås att hitta en lösning som gör att vi även i fortsättningen kan arbeta effektivt. ”Samboförhållandet” med Svenska Blå Stjärnan, som bygger på ömsesidig nytta, fortsätter.

Smidesvägen 10-12, plan 6, är den nya adressen. Den är belägen cirka 350 meter söder om nuvarande lokalisering – i Solna Businesspark. Vi byter alltså kommun, från Sundbyberg till Solna, men behåller vår postadress som är Box 2034, 169 02  Solna. Telefonnummren förblir också oförändrade.

I samma fastighet kommer vi att ha tillgång till sammanträdeslokaler med god kapacitet. I vår egen lokal kommer det endast att finnas ett mindre konferensrum.

Civilförsvarsförbundet har funnits på nuvarande adress sedan år 1990. Det innebär att det finns en hel del materiel att gallra innan vi flyttar.

Onsdag-torsdag vecka 39 komemr vi att vara mycket svåra att nå och vi ber er undvika telefonkommunikation med oss dessa dagar. Om det ändå behövs är det mobiltlefon som gäller.

Tack på förhand för visad hänsyn!