Program för jubileumskryssningen

Firandet av Civilförsvarsförbundets 75 år sker på båten Cinderella. Programmet för jubileumskryssning den 22 januari – 23 januari är nu färdigt. Vi rekommenderar er att boka biljetter snarast. Sista anmälningsdag är 15 september.

Dag 1 (söndag):
18.15 Välkomstceremoni med underhållning .
20.00 Jubileumsmiddag (3-rätters med kaffe), Civilförsvarsförbundet 75-år.
Under kvällen blir det även underhållning. Programmet avrundas 02.00.

Dag 2 (måndag):
06.00-08.00 Frukost
11.30 Lunch 1
13.00 Lunch 2
(lunchen delas i två sittningar för att alla ska få plats)

08.00-14.00 Programaktiviteter (rullande):

  • Hur får vi igång föreningarna? Seminarium om hur vi höjer den lokala temperaturen för att i förlängningen bli ännu starkare lokalt. Goda exempel presenteras.
  • FRG i tiden – utvecklingsprojekt i samarbete med MSB. Vi presenterar nyheterna. Första hjälpen – de nya riktlinjerna, som Civilförsvarsförbundet har varit med och tagit fram.
  • Det är inte som förr – Civilförsvarsförbundets aktuella uppgifter och åtaganden.
  • Nya civil.se: Såhär kan ni dra nytta av nya civil.se i det lokala arbetet.
  • CPR-challenge. Tävling i hjärt-lungräddning.

Dessutom kommer butiken att finnas på plats med möjlighet att köpa presentartiklar från Civilförsvarsförbundet. Vi visar vår ambulerande monter som finns att låna för alla föreningar och distrikt. Vi kommer även att visa upp välkomstpaketen som kan användas för att underlätta medlemsrekryteringen lokalt. Den nya hjärtstartaren från Medidyne visas också upp.

Sist men inte minst blir detta ett utmärkt tillfälle att umgås med andra medlemmar i Civilförsvarsförbundet och utbyta erfarenheter men också att ha trevligt tillsammans.

Programmet är preliminärt.

Information och pris om hur du bokar resan hittar du här