Ny tät i värvningstävlingen

Ny tät i värvningstävlingen

Av: Anders J Andersson

Skapad: 13/04/2011 15:10

Så här mitt i etapp fyra av värvningstävlingen har jag gjort en delavstämning. Det börjar nu bli riktigt, riktigt spännande visar det sig. Tidigare hade föreningen i Flen chans att ta hem spurtpriset för föreningar och Ulla Jönsson i Strömsund chans att ta hem spurtpriset för värvare. Men så här i halvtid i etapp fyra är det Olofström som utmärker sig. Där ligger nu föreningen i topp med 52 värvade medlemmar. Bäste värvare kommer också från Olofström, Christina Jönsson med 42 medlemmar. En väg som har varit framgångsrik för Olofström är att de även erbjuder familjemedlemsskap vilket gett många medlemmar från samma familj. Alla medlemmar räknas som bekant. Men ännu återstår två veckor av denna etapp och därefter etapp fem. Mycket kan hända! Vi kan också välkomna en ny tävlande förening, Borås. Detta tack vare insatser från Susanne Eriksson.

Fina priser står på spel. Än finns chansen att vara med och tävla om förstapriserna.

 

Läs först!


Kommentarer