Vi hedrar Per Oscarsson

Av: Anders J Andersson

Skapad: 18/03/2011 17:14

På nyårsafton 2010 avled en av Sveriges mest välkända skådespelare, Per Oscarsson. Familjens hus brann ned till grunden och även hustrun Kia Östling omkom. Åtta år tidigare, 2002, anlitade Civilförsvarsförbundet Per Oscarsson för två reklamfilmer med teman el respektive vatten, hur man klarar sig i utsatta lägen. Per Oscarsson gjorde en utmärkt rolltolkning. Genom att nu lägga upp filmerna på internet vill vi på detta sätt hedra Per Oscarsson för hans yrkesgärning och tacka för den engagerade insats han gjorde i samband med inspelningen av filmerna för Civilförsvarsförbundet.

Filmerna ligger härunder (scroola för att komma längre ned) men kan också ses direkt på youtube.com, sök på Civilförsvarsförbundet.

 

Läs först!


Kommentarer