Camp Lost till helgen

Camp Lost till helgen

Av: Anders J Andersson

Skapad: 29/10/2010 18:52

På söndag åker jag och Joel Sundberg till Camp Lost norr om Ludvika. På plats finns redan flera funktionärer från Civilförsvarsförbundet lokalt och från olika delar av landet. Det ska bli spännande. Lägret är också en del av Civilförsvarsförbundets bröllopsgåva till vår beskyddare, kronprinsessan Victoria, och hennes make, prins Daniel. Presenten består i ett ungdomsutbyte mellan ungdomar aktiva i Civilförsvarsförbundet och ungdomar från Tensta norr om Stockholm, som kanske efteråt vill engagera sig i förbundets ungdomsverksamhet. Mer om Camp Lost kommer i nästa Civil (nummer 9/10 2010) och här på webben. Joel och jag hoppas kunna lägga upp några bilder sent på söndag kväll innan John Blund tittar förbi.

Läs först!


Kommentarer