Civilförsvarsförbundet på peace and love 2010

Den 28 juni – 3 juli gick festivalen peace and love av stapeln i Borlänge. Festivalen slog nytt publikrekod med  42 000 sålda biljetter.Delar ut vatten.

Civilförsvarsförbundet medverkade under två fronter denna helg. Borlängeföreningen tillsammans med åtta ungdomar från länet medverkade som funktionärer. De arbetade under helgen som skyddsvakter under säkerhetsavdelningen som var mycket nöjd med Civilförsvarsförbundets insats. Sammanlagt deltog närmare 40-talet medlemmar som funktionärer. Polisen gav peace and love en eloge för att de engagerat så många frivlliga säkerhetsvakter, vilket bidrog till en lugn och trevlig festival.

Tre andra ungdomar från Civilförsvarsförbundet gjorde mycket reklam för Civilförsvarsförbundet utanför festivalområdet i nära anslutning till festivalcampingarna. De delade ut vattenflaskor med förbundets logotype och budkskap på etiketten och blev otroligt populära. De möttes av glada festivalbesökare som tyckte att ”Det här var bäst av allt!”.

Klicka på bilderna för större format.

Timothy och Felicia delar ut vatten till festivalbesökare. Man måste dricka även om man är liten Läser på etiketten