Civilförsvarsförening Haninge

Välkommen till Civilförsvarsförbundet Haninge!

För att nå oss ring 08 – 606 83 74 (röstbrevlåda) eller skicka mail till haninge@civil2.se. Vid brådskande ärenden ring eller skicka ett sms till sekreteraren: 070 779 62 82.

Civilförsvarsförbundet Haninge är en ideell förening som bildades 1985. Sedan dess har vi kontinuerligt arbetat för ett säkrare och tryggare Haninge. Som en lokalförening i Civilförsvarsförbundet arbetar vi för ett tryggare samhälle och tillhandahåller säkerhetsinformation och utbildningar till våra medlemmar och allmänheten. Vi genomför regelbundet trygghetsvandringar i kommunen och utbildar också funktionärer till FRG – frivilliga resursgruppen, där du som Haningebo kan få en viktig uppgift som en utbildad förstärkningsresurs för samhället i händelse av kris eller svårare påfrestning. Medlemsavgift hos oss är bara 200kr/år och för det får du tillgång till trevliga och givande aktiviteter, viktig kunskap och kostnadsfria utbildningar! Följ oss gärna på Facebook för att veta mer!

Låter det intressant? Det bästa är om du anmäler dig på civil.se ”Bli medlem”. Ange då distrikt Stockholms län och lokalförening Haninge. Du är också välkommen att ringa oss på 08-606 83 74 (röstbrevlåda, uppge telefonnummer så ringer vi upp) eller maila oss på haninge@civil2.se så berättar vi mer!