Civilförsvarsförbundet Haninge

Välkommen till Civilförsvarsförbundet Haninge!

Civilförsvarsförbundet Haninge är en ideell förening som bildades 1985. Sedan dess har vi kontinuerligt arbetat för ett säkrare och tryggare Haninge. Som en lokalförening i Civilförsvarsförbundet arbetar vi för ett tryggare samhälle och tillhandahåller säkerhetsinformation och utbildningar till våra medlemmar och allmänheten.

Våra huvuduppgifter är att utbilda och informera om hemberedskap samt genomför utbildningar av funktionärer till FRG – frivilliga resursgruppen. Som FRG resurs kan du som Haningebo få en viktig uppgift som en utbildad förstärkningsresurs för samhället i händelse av kris eller svårare påfrestning.

Medlemsavgift hos oss är bara 200kr/år och för det får du tillgång till trevliga och givande aktiviteter, viktig kunskap och kostnadsfria utbildningar! Följ oss gärna på Facebook för att veta mer!

Låter det intressant? Det bästa är om du anmäler dig på civil.se ”Bli medlem”. Ange då distrikt Stockholms län och lokalförening Haninge eller maila oss på haninge@civil2.se så berättar vi mer! Du kan också nå oss på telefon
08 606 83 74 (röstbrevlåda) så hör vi av oss. 

Styrelsen

Ordförande

Lennart Gran

Ledamot

Ulrika Nazimson

Ledamot

Claes Sperling

Ledamot

Lena Vilmar

Ledamot

Lennart Törnberg

Ersättare

Katarina Steinert

Ersättare

Daniel Andersson