Initiativ från Dalarna för flyktingarna

Civilförsvarsförbundet Dalarna utmanar samtliga distrikt i landet att följa detta initiativ!

Tillsammans kan vi göra skillnad!

 

Lär Er att rädda liv –

HLR    och rädda många liv!

 

 

Civilförsvarsförbundet Dalarna vill bidra ekonomiskt till att hjälpa de människor som just nu är på flykt. Därför skänker vi 200 kr till UNHCR för varje företagsutbildning i HLR (hjärt-lungräddning)* eller Första hjälpen* som genomförs i Dalarna.

Bokar Ni en livsviktig kurs genom oss får Ni en säkrare och tryggare arbetsplats. Samtidigt gör Er kursbokning att vi skänker 200 kr till behövande och som om inte det vore nog: eventuellt överskott som ändå blir från kursverksamheten går som alltid till vår ideella verksamhet som jobbar för ett säkrare och tryggare samhälle för alla!

Lär mer om vår verksamhet på https://civil.se/det-gor-vi/

Så genom att boka en kurs i livräddning till personalen kan Ni bidra till att rädda många liv! Ni kommer att se vår gåva och Ert företagsnamn på vår Facebooksida ”Civilförsvarsförbundet Dalarna” när betalningen är genomförd.

Passa på att göra Er bokning nu – kampanjen varar bara året ut**.

Ring 023-295 18 eller maila gavledala@civil2.se

 

Våra kunniga instruktörer kommer till Er arbetsplats (för att minska tidssvinnet för Er) och har med sig allt utbildningsmaterial som behövs för att alla deltagare ska få mycket praktisk övning. Efter genomgången kurs får samtliga godkända deltagare ett kompetensbevis. Kurserna följer Svenska HLR-rådets riktlinjer.

Kontakta oss för mer information/frågor/bokningar. Boka tidigt så Ni får utbildningen på önskat datum!

Informationskort-Hjärta-att-hjälpa-2013-bild-beställ-webb UNHCR

Har Ni inget behov av en kurs i nuläget går det bra att skänka valfri summa till UNHCR direkt,            pg 90 01 64-5, märk insättningen med HAV.          

 

* Gäller även våra hjärtstartarpaket

 

//Elisabeth Myregrund