Tack för ert engagemang under Beredskapsveckan

Årets Beredskapsvecka ägde rum 25 september – 1 oktober och temat var öva.

Här kommer en hälsning från vår förbundsordförande Anna-Maria ”Ammi” Axelsson:

Hejsan alla medarbetare, kollegor och medlemmar!

Årets beredskapsvecka har passerat. Temat för i år var öva. Vi har inte bara haft vår krislåda framme, övat den och sedan ställt undan den igen. Veckan har istället inneburit en start på något nytt. Vår strävan efter att återigen bygga ett totalförsvar kommer att innebära att vi nu ska vi återigen tänka beredskap i allt vi gör.

Jag fylls av stolthet när jag ser vilket otroligt engagemang och vilka fina aktiviteter som anordnats runt om i vår organisation. Vi har haft en vecka fylld av övningar och informationsinsatser i samverkan med andra frivilliga försvarsorganisationer, kommuner och även mellan våra föreningar i distrikten.

Vi jobbar vidare mot nya mål och vi är en viktig aktör för uppbyggnaden av den nya samhällsstrukturen i det nya totalförsvaret.

Vi har under hela vår existens inte lämnat vår röda tråd: Att utbilda, informera och stötta. När vi gör det vi kan och är bra på, TILLSAMMANS, så visar vi på vilken styrka vi fortfarande besitter.

Så tack ALLA ni som under veckan varit ute i olika aktiviteter och representerat vårt fina förbund. Jag är så stolt över er och glöm inte bort: Det är NI som är vårt förbund.

Det är ert engagemang som är vår styrka. Utan er finns inget förbund.

Tack!

Förbundsordförande Ammi Axelsson

Här kommer några bilder från veckan. Har du tagit bilder som du vill få publicerade på hemsidan och i våra sociala medier? Kontakta Emma på emma.riklund@civil.se

Bilder från Beredskapsveckan