En julhälsning från vår förbundsordförande

Förbundsordförande Anna-Maria ”Ammi” Axelsson önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Julen står för dörren och vi är nu i den mörkaste tiden på året. Det är också en tid fylld av krig och kriser, men i kris och mörker föds hoppet. Hopp om ljusare och bättre tider.

Tillsammans är det ledord som vi skall jobba för nu och framåt.

Vi står inför en massiv upprustning av totalförsvaret. Vi är särskilt utpekade i den upprustning som väntar Sveriges Civilförsvarsförbund som frivillig försvarsorganisation. Men VI är faktiskt NI där ute i landet! Medlemmar, instruktörer, alla är ni representanter för vår organisation. Varje enskild medlem som deltar i våra kurser och som rustar sin förmåga hemma bidrar till att vårt land får en höjd förmåga och större robusthet. Så tillsammans möter vi nu upp det ökade behovet och de högre krav som ställs på oss.

Julen är för mig en tid för omtanke, men även för eftertanke. Jag är så tacksam och stolt över att få vara den som företräder oss och jag ser fram emot att få möta den nya tiden som kommer tillsammans med er.

God jul och Gott nytt år!

Ammi Axelsson
Förbundsordförande

Videohälsning

Julhälsning i videoformat.