Skogsmässa i Överkalix

Den 17-18 juni 2022 är det dags för Skogsmässan i Överkalix. Åsa Hagelberg, Civilförsvarsförbundets Nationella samordnare för Din trygghet, är på plats.

Skogsmässan har fokus på det privata familjeskogsbruket i norra Sverige. Mässan består av utställningar och ett skogsforum med bland annat konferenser, utbildningar, workshops och seminarier. Det finns en Hitta Vilse-station i anslutning till utställningsområdet.

Åsa Hagelberg kommer att ha hand om Hitta Vilse för barnen. De barn som gått ”Hitta Vilse”-stigen får diplom och ett Hitta Vilse-pussel. Civilförsvarsförbundet Överkalix kommer demonstrera hjärt-lungräddning (HLR) och hjärtstartare. De besökare som önskar kommer även få möjligheten att praktiskt prova på de olika momenten.

Mer information

Bilder från skogsmässan