Reportage om sökandet efter den försvunna kvinnan i Nås

Falu Kuriren har varit på plats och rapporterat om sökandet efter den försvunna kvinnan i Nås i Vansbro kommun. Kvinnan, som är i 85-årsåldern, har varit försvunnen sedan natten till tisdag i förra veckan.

Redan på tisdagen var FRG där och de har haft sin sambandscentral vid Ordenshuset i Nås. Tillsammans med frivilliga har de varje dag sökt av olika områden. Det har varit varmt, mycket mygg och bitvis väldigt svår terräng. Förutom eftersök har de även bidragit med mat.

Vi är stolta och tacksamma över allas engagemang och insatser!

Trots en massiv sökinsats har kvinnan inte hittats. Nu har polisen beslutat att avsluta eftersöket och ärendet kommer att överlämnas till lokalpolisen i Mora.

Läs artikeln här


Foto:
Boel Ferm och FK, Falu Kuriren

 

[nggallery id=19]