Civilförsvarsförbundet gör skillnad på flera sätt

Häromdagen kom ett kort till förbundskansliet med en hälsning från en tidigare fas 3-medarbetare. Där stod följande att läsa:

”Hej på er allihopa! Vill önska er en trevlig fortsättning på 2012 och lycka till med allt jobb ni har framöver. Passar på att tacka er för några underbara  månader hos er, där ni alla har varit till stor hjälp för min egen utveckling. Nu jobbar jag som anslutningsingenjör hos … (namnet på en stor elleverantör), har precis köpt en ny lägenhet i … och en ny karriär inom ingenjörsyrket börjar ta fart. Civilförsvarsförbundet var starten på allt detta. Med vänliga hälsningar N.N.”

Civilförsvarsförbundet har sitt fokus på människorna i vår omvärld. Det är med den utgångspunkten vi gör skillnad. Här har vi uppenbart lyckats göra det på ett ytterligare sätt.