Konserter för insamling till behövande efter branden i Västmanland aug 2014

 

 

Släcka bränder startade med ett enkelt Facebook inlägg, efter branden i Västmanland, där man ville samla in pengar till de drabbade som blivit av med sina egendomar genom musik konserter, på olika platser i Västmanland, Stockholm och Uppsala.

 

Massor med artister, företag och frivilliga hörde av sig och ville ställa upp helt utan kostnad för den goda sakens skull. Missing people var en av dessa. Det kommer att gå till på följande sätt.

Ett antal konserter kommer att genomföras på ett antal platser bl.a. i Stockholm den 26 och 27 september se nedan.

Alla ställer som sagt upp utan ersättning, ingen entré tas ut, men alla som kommer kan ge en slant till insamlingen. Allt som kommer in går till Civilförsvarsförbundets 90 konto som då sedan hanterar utbetalningarna till behövande.

 

Vår insats blir att vara på de olika spelplatserna och sköta insamlingen av pengar på enklaste sätt. Vi står helt enkelt med en hink i entrén, där man lägger sitt bidrag, vi har för att synas på oss Civilförsvarsförbundets västar. Pengarna som läggs i hinken samlas sedan in och hanteras av Loomis, även detta utan kostnad.

 

På varje plats behövs 4 personer, två som passar penninghinken och två till som byter av. Du som föreningsordförande ska alltså ragga folk i din förening, meddela mig namn email, och mobilnr så jag kan kontakta de som vill vara med. Vi pratar totalt om runt 20 personer.

 

Fredag 26 september

Hornstull: Fyrtio Trean, Bergsunds strand 43 kl.18.00-01.00 4 personer

 

Älvsjö: 5:e Elementet, Solberga Hagväg 3 kl.19.00-23.30 4 personer

 

Skanstull: Uppstairs bar, Clarion hotell, Ringvägen 98, kl. 20.00-01.00 4 personer

 

Lördag 27 september

Birkagården, Birkastan, Karlbergsvägen 86B Kl.18.00-00.00 4 personer

 

Skanstull, Broder Tuck, Götgatan 85, kl.18.00-24.00, 4 personer

 

Jag ser till att västar och hinkar kommer ut till platserna och tar även in dessa efter arrangemanget.

 

Jag behöver veta om det finns några” frivilliga” till detta senast torsdagen den 18 sept . Anmäl till min mail ; anders.lundin@civil.se

 

Anders Lundin

Verksamhetsledare