Nu behövs fler huvuden och händer.

Är du beredd att hjälpa till i en krissituation?

Tänk dig att det händer något allvarligt i vår kommun:
vi saknar dricksvatten, ett långvarigt elavbrott mitt i vintern, pandemi, en naturkatastrof som orsakar omfattande samhällsstörningar. Eller annan extraordinär händelse. I sådana situationer behövs människor som vill och kan hjälpa till.

Är du en handlingskraftig, samarbetsvillig och klok människa som bryr dig om dina medmänniskor? Då kan du vara rätt person för Frivilliga ResursGruppen. FRG är ett samarbete mellan Ekerö kommun och Ekerö Civilförsvarsförening. 

Nu behövs fler huvuden och händer.
Som medlem i FRG utbildas och tränas du för att kunna hantera olika situationer. Börja med att komma på ett informationsmöte, bestäm sen om detta är något för dig. Anmäl dig till något av våra informationsmöten på frg@extern.ekero.se

Ange vilken datum du kommer, plats meddelas efter anmälan.

  • 15 maj kl. 15.00
  • 17 maj kl. 19.00
  • 2 juni kl. 19.00