Medlemsbrev Januari 2020

Hej alla medlemmar!

Vi gläds över att kunna hälsa två nya medlemmar, Birgitta och Kent välkomna till föreningen, Civilförsvarsförbundet Piteå. Vi behöver er och ni är jätteviktiga för vår verksamhet.

  • Våren 2020
    10 personer går under våren FRG utbildning i syfte att ytterligare förstärka FRG verksamhetn i Piteå Kommun. Det är roligt att kunna skriva att Civilförsvarsförbundet står för kostnaderna
  • 9 mars, kl 18.30
    Årsmöte, Räddningstjänstens lokaler, Kolugnsvägen 1, Piteå
    Förutom vanliga årsmötesförhandlingar kommer vi att ha en intressant ”föreläsning”, nära vår verksamhet. Kallelse och handlingar kommer i mitten av februari.
  • 11 – 17 maj
    Krisberedskapsveckan. MSB tar fram nytt kampanjmateral, extra fokus på totalförsvar och beredskap för krig. Målgrupp i synnerhet den yngre befolkningen. Vi återkommer med information.Civilförsvarsförbundet Norrbotten kommer att ha en aktivitet i Luleå (troligen den 16/5), innehållet inte helt klart. Återkommer!
  • 30 maj
    Räddningsloppet, ett arrangemang av Räddningstjänsten. Vi har inte beslutat om vi ska delta. Möjligen deltar vi i syfte att informera omkrisberedskap och medlemsrekrytering. Vi återkommer med information.

  • 1 – 5 augusti
    varje dag kl 10 – 19
    Stora Nolia i Piteå. Utmaningen blir att tillsammans med distriktet Norrbotten planera, bemanna, genomföra detta. Vi kommer att behöva hjälp från medlemmarna! Aktiviteten i montern/tältet har fokus på kris/hemberedskap detta år.

I slutet av januari, vilket lär vara i dagarna, kommer inbetalningskortet för medlemsavgiften. När ni betalar ber vi er använda det OCR Civilförsvarsförbundet Piteå. Vi behöver er och ni är jätteviktiga för vår verksamhet.nummer som finns i medlemsutskicket från Civilförsvarsförbundet centralt. Detta underlättar hanteringen av medlemsavgifterna.

Piteå januari 2020

Med vänlig hälsning
Britta Svensson
Ordförande

För utskrift medlemsbrev