Tillsammans bygger vi trygghet

 

Omvalde ordförande Britta Svensson avtackade Anita Gustavsson efter mångårigt updrag i styrelsen.
Omvalde ordförande Britta Svensson avtackade Anita Gustavsson efter mångårigt updrag i styrelsen.

Tryggheten och säkerheten i vardagen i dagens samhälle var den stora frågan och samtalsämnet när Civilförsvarsförbundets avdelning i Piteå höll årsmöte.

– Allteftersom vi blivit alltmer medvetna om hur sårbart det moderna samhället är har frågan om trygghet och säkerhet i vardagen blivit allt viktigare för alltfler. Det sa ordförande Britta Svensson som höll i stora delar av årsmötet tillsammans med den välkände pitemålsprofilen Daniel Engberg.

Förutom samtal och diskussion kring krisberedskapsfrågor i just Piteå genomfördes sedvanliga årsmötesförhandlingar med bl a styrelseval. Bland annat omvaldes ordförande Britta Svensson och e 20 talet medlemmarna valde även Agneta Lindström, Gunnel Gustafsson, Jan-Olov Vikund, Agnes Szögi, Magnus Stig Sjölund.till styrelsen med nyval av Jan Karlsson till styrelsen.

 

-Vi har ett viktigt verksamhetsår framför oss då vi i år har i uppdrag att sätta ungdomarna i fokus. Både vad gäller utbildning och värvning av nya medlemmar, betonade Britta Svensson avslutningsvis.