Frilufts matlagning vid Fiskehoddorna i Höllviken

Medlemsaktivitet friluftsmatlagning

 Måndagen den 13 juni kl 18:00 träffas vi vid fiskehoddorna i Höllviken.

Detta är en aktivitet för Civilförsvarsföreningen och FRG.

Alf Holmquist kommer att visa 3 olika sorters stormkök och visa hur man använder dessa.

Hur mycket bränsle det går åt och vilka bränslen man kan använda. Han har även med några böcker på tips på mat som man kan laga i det fria. Du tar med dig egen mat och det du ska laga det på. Syftet med träffen är att vi ska lära oss att använda vår utrustning. Grill kommer att finnas. Glöm ej bestick, tallrikar, mugg, dryck mm. Nedan finns en länk som går till livsmedelsverkets hemsida.

 Kläder efter väder då vi kommer att vara utomhus hela tiden.

Väganvisning-Ta avfart till återvinningscentralen/vikingamuseum i rondellen i infarten till Höllviken. Därefter första gatan till vänster, innan avfarten till sopstationen. Välj vägen som går parallellt med cykelvägen fram till hoddorna som är målade i svart och blått. Parkering samt toalett finns vid ingången.

Ingen föranmälan!!!!

Med vänlig hälsning

Civilförsvarsförbundet Vellinge – Styrelsen